18.12.12 г.

мястото с главно А – Априлци


Ние от хотел „Тихият кът” поехме една инициатива, вдъхновени от желанието  да превърнем скъпите за нас истории и спомени от мястото с главно А – Априлци, от наши лични в общи споделени моменти, да внесем усещане за хармония и уют чрез хората, с които разговаряме, чрез техния житейски път различен, индивидуален и честен. Нашият поглед към личностите, които намират смисъл да живеят в Априлци и с които ще ви запознаваме след всяка наша среща.  За всички свързани с това магично място по един или друг начин,  които вървят по стъпките в калните пътеки и забравените планински маршрути, отвеждащи към райските гледки на Стара планина - с отношение към всички, които са в търсене на своето място, което може да е при нас..
Ако всички тези истории се слеят с вас и докоснат една част от всеки от вас, в която понятното се губи в абсурдното, а абсурда ражда точно този смисъл, в който нашите мисли се пресичат с вашите, то тогава ще постигнем целта си да направим тези фрагменти от действителността интересни за вас. Публикуваме истории за хора и съдби, изпълнени с усещане за присъствие и живот и силно вярваме, че по-хубавото предстои, че то витае някъде около нас, че ако имаме сетивата да го докоснем, смелостта да го намерим и желанието да му се насладим ще е наше завинаги !

Ако си позволим дързостта да търсим новото и различното, ще намерим пътя и посоката, в която да поемем. Ако нещо трябва да се случи.. то ще се случи и е въпрос на време, понякога на случайност и момент, среща или досег с някой човек или място, за да отключим радостта и щастието в нас самите.

Ако досега не сте били в Априлци, бъдете част от нас ..

Хотел  „Тихият кът” – кв. Острец, Априлци .. всеки сезон започва ново приключение ....


В близост до х-л Тихият кът на път за Параклиса

Параклисът-направен с много любов от добри хора
В околността на Априлци
Местността Йочевци в кв. Ново село
Църквата в Острец,Априлци
Острец,сгушен под дебела перелина
кв.Ново село-центърът на Априлци
паметник на загиналите за свобода








Няма коментари:

Публикуване на коментар