24.02.13 г.

Париж щата TeXaS

Филмовата музика е не по - малко вълнуваща, защото тогава образите оживяват и оставят трайна следа. Филмът, който ви препоръчвам е с прекрасна музика, а краткото ревю, ще даде основни насоки дали това е вашият филм.



Париж, щата Тексас е филм, режисиран от Вим Вендерс, в който музиката и мълчанието разкриват тайните на два живота и показват детските мечти. Филм за страданието и катарзиса след него. Филм за неподозираните страни на истината. За живота, като пътуване към нас самите и към другия.
..
За перспективата, когато сме близо, а не се виждаме и за невъзможността ни да намерим пътя и да се приближим един към друг,  защото да се завърнеш в нечии живот е по-трудно, отколкото да излезеш.
Филм на контрастите, в който не правим избор, а се оставяме на случайността, в който се отдалечаваме бавно от желанията си, а чувствата са мираж. Едновременно безкраен и близък и безспорно доста ярък. 
Музиката нахлува в теб дим и се измъква на пръсти, като призрак,  без да липсва, но те кара да я помниш дълго и да се връщаш към нея. 



Априлци, Острец Семеен хотел Тихият кът . Apriltsi, Ostrec. Tihiat kat.

Няма коментари:

Публикуване на коментар